La Caravane Xisqueta

DSC_7140_logo
La Caravana Xisqueta és el recurs que l’Associació Obrador Xisqueta, amb la seva marca de moda ètica “Xisqueta”, ha creat per tal de formar i sensibilitzar a la població del territori Català entorn el món de la llana.


PER QUÈ LA CARAVANA?

La Caravana és un obrador mòbil que es mou per tot les comarques del Pirineu i altres comarques de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer tot el que es troba al darrera de la llana: l’ofici del pastor, la tasca i funció de la pagesia en l’economia, l’entorn i la societat, les races autòctones i l’ofici dels artesans. La Caravana Xisqueta presenta aquest context i l’emmarca en l’actualitat del nostre dia a dia, vinculant-ho a coses quotidianes i fent-nos conscients de la importància de, no només conservar aquestes activitats, sinó potenciar-les.

TIPUS DE TALLER I PÚBLIC USUARI

Alhora, com a obrador mòbil que és, la Caravana ofereix tallers de les diferents tècniques vinculades al treball de la llana que surt de les nostres ovelles Xisquetes: feltre, filar, ganxet, agulla i tint natural. Aquest són adreçats a tots tipus de públic (adult i infantil) amb la capacitat de poder-hi treballar alhora.

CAPACITAT

La Caravana té 10 places per a taller en el seu interior. Però alhora la Caravana pot fer taller fora del seu espai amb el suport d’una carpa.

ON ES FAN ELS TALLERS DE LA CARAVANA

La Caravana està concebuda per ser un espai mòbil que pugui ubicar la seva activitat allí on es vulgui. Alhora es tracta d’un espai que és autònom energèticament gràcies a les plaques solars que hi té instal·lades. Això ens porta a tenir la màxima llibertat alhora de decidir la seva ubicació.

QUAN COSTA PORTAR LA CARAVANA XISQUETA

El preu de la Caravana depèn de la localització i de la duració dels tallers. Demaneu-nos pressupost segons les vostres necessitats. El cost de la Caravana és a partir de 350 euros.

Vous pouvez louer les services de la caravane via notre adresse email info [at] xisqueta.cat ou par téléphone: 973 620 977,,ca,Les Sneakers recherchent des parrains! Parrainez un mouton et vous apprécierez le travail des bergers, vous soutiendrez ...,,ca

cartell-oferta-verd

LA NOVA CARAVANA XISQUETA

Durant els episosis de vent del febrer de 2015, unes fortes ràfagues van fer bolcar la nostra primera Caravana Xisqueta. Aquest entrebanc va portar que paressim l’activitat i ens replantegéssim de crear un nou espai. Durant el maig de 2015, i gràcies a la campanya de Verkami iniciada des de la nostra associació, vam aconseguir 3.700 euros amb l’aportació de 105 mecenes per poder tenir una nova Caravana. Des d’aquí agraïm aquestes aportacions desinteresades a totes les persones que hi van col·laborar.

DSC_5278 01

primera Caravana Xisqueta

DSC_7153

Llista Mecenes_2015