Col·lecció Xisqueta 2014

 

Una escolta , una inspiració , una atenció particular: el temps que transcorre a cada estació i que transforma la immensitat del paisatge, les muntanyes i el cel es tenyeixen d’una multitud de matisos i el silenci s’obre a l’espai infinit.

Això és la realitat palpable que viuen aquests homes i aquestes dones del Pirineu , units a la seva terra. Seguim amb el nostre vagareig i obrim els sentits: unes campanes ressonen i s’endinsen a les valls. A lo lluny perseguim amb la mirada un ramat d’ovelles. Semblen boletes de núvols des d’aquí … Aviat podrem embolicar-nos de la seva llana per entrar a l’hivern.

És el que volem compartir i transmetre. És l’espai que volem obrir a través de la creació dels objectes. La inspiració de l’imaginari sorgeix a la vora dels camins i la llana és la seva matèria en potència .

La llana obre els mons fluids de la poètica. Es pot metamorfosar sota totes les formes possibles! Ens permet reprendre el contacte amb els objectes. Revifa la pell, el tacte… Ens convida a alentir. D’aquesta manera sorgeixen les preguntes: Com donar més suavitat al que ens envolta? Com donar més calor i més pes al que constitueix el nostre interior?

Nius de llum , llums -animals , arbres – penjadors , cims de muntanyes per tombar-se i botigues- mantes com a companys de jocs per als nens … tots ells formen part de la col·lecció d’objectes viscuts, vibrants que volem oferir i fer-vos gaudir .

Són objectes que ens expliquen el seu origen, que ens obren horitzons a les nostres llars.


 


Descobreix la nova Col·lecció Xisqueta
a la botiga virtual (100% local, 100% artesà)


Fotografies: Turmix Fotografia

Catàleg Col·lecció Xisqueta 2014